Voegmortel stenen

Voegmortelstenen zijn betonstraatstenen, voorzien van unieke afstandhouders, die uitermate geschikt zijn om gevoegd te worden met een voegmortel. Zo blijft uw bestrating langdurig onkruidvrij. Voegmortelstenen zijn zeer geschikt voor projecten/plekken waar onderhoud lastig is, bijvoorbeeld bij middengeleiders en verkeerseilanden. Normaliter moet u het verkeer op dergelijke plekken omleiden of stilleggen, om een veilige werkplek te creëren voor uw onderhoudsmedewerkers. Door te kiezen voor voegmortelstenen en deze te voegen met voegmortel beperkt u het onderhoud tot een minimum en stimuleert u de doorstroming van verkeer in uw gemeente.

Voegt u voegmortelstenen met een waterdoorlatende voegmortel, dan kan regenwater via de brede voeg afgevoerd worden naar de ondergrond. Doordat het water niet in de voegen blijft staan, wordt vorstschade tijdens de wintermaanden voorkomen.

Formaat voegmortelstenen

Voegmortelstenen zijn verkrijgbaar in onderstaande afmetingen:

  • 21x10,5x8 cm
  • 10,5x10,5x8 cm (niet los verkrijgbaar)
     

Een laag voegmortelstenen bestaat uit 47 hele stenen en 2 halve stenen. Voegmortelstenen worden geleverd als handmatig pakket.

Kwaliteitsnormen en certificeringen voegmortelstenen

Morssinkhof Infra levert de voegmortelstenen onder het KOMO-keurmerk en conform NEN-EN 1338. Voor een totaaloverzicht van onze keurmerken en certificeringen verwijzen we u graag naar onze Downloads-pagina.

Voegmortel stenen

Bedankt voor uw aanvraag.

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Monster aanvragen
{{ productInfo?.title }}
{{ productInfo?.subtitle }}

Bedankt voor het inschrijven, u krijgt een email om de inschijving te bevestigen.

Inschrijven nieuwsbrief