Poeren

Een goede fundering is essentieel om de lange levensduur van een constructie te garanderen. Met betonpoeren creëer je een stabiele basis voor een schuur, overkapping of carport. Maar ook voor diverse sport- en speeltoestellen in de openbare ruimte vormen betonpoeren een solide basis. Met behulp van betonpoeren draagje de krachten van het bouwwerk over op de ondergrond. Het gewicht van de constructie wordt gelijkmatig verdeeld over het oppervlak. Zo voorkom je verzakking en/of instorting van de constructie.

Dankzij een betonpoer komen de (veelal houten) palen niet rechtstreeks in contact met de bodem. Hiermee bescherm je het hout tegen vocht en andere weersinvloeden. Ook dit draagt bij aan de lange levensduur van jouw constructie.

Afmetingen betonpoeren

Morssinkhof Infra biedt betonpoeren in verschillende afmetingen, variërend in gewicht van 18 tot 75 kilo per stuk. Qua diameter bieden we poeren voor palen van 7 tot 10 cm doorsnede. Hiermee bieden we een geschikte betonpoer voor diverse constructies en bouwwerken. Al onze poeren zijn trapezevormig, wat betekent dat de poeren taps toelopen naar boven toe. De hieronder getoonde afmetingen vermelden eerst de afmeting bovenaan de poer. De afmeting die vermeld wordt na de slash betreft de onderkant van de betonpoer. De laatste afmeting betreft de hoogte.

  • 13 x 13 / 20 x 20 x 37 cm
  • 19 x 19 / 26 x 26 x 45 cm
  • 20 x 20 / 30 x 30 x 54 cm

Ben je benieuwd naar ons assortiment betonpoeren? Of wil je graag advies over het juiste product voor uw project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Morssinkhof bestekservice

Met de bestekservice van Morssinkhof Infra stelt u in drie stappen een goede specificatie of bestektekst samen voor in een RAW- of STABU-bestek. Meer weten? Bekijk de bestekservice.

Aanvraagformulier

Monster aanvragen

Monster aanvragen