RONA®-verbandblokken

RONA®-verbandblokken zijn een ontwikkeling van Altena Groep en worden door Altena verkocht. RONA®-verbandblokken worden geleverd als machinaal pakket, waarbij de blokken in een verband haaks op de rijrichting worden geplaatst. Deze bermverharding kan nagenoeg niet kapot gaan.

Naast deze bermverbandblokken biedt Morssinkhof Infra RONA® Drainverbandblokken. Bij deze blokken kan water zich in alle richtingen door het beton verplaatsen. Het product is namelijk gemaakt van gemodificeerd zeer open beton met circa 20% open ruimte in het beton. In combinatie met de verticale openingen van circa 30% vormt het RONA® Drainverbandblok een uitstekende oplossing naast een wegdek van ZOAB.

Uitvoeringen

Naast onze standaard RONA®-verbandblokken leveren we ook RONA®-verbandblokken volgens de Beoordelingsrichtlijn K11002 (BRL K11002). Producten die aan deze BRL voldoen, bevatten minimaal 15% puingranulaat en hebben een MKI-waarde van minder dan 23 euro per m3.
Ook leveren wij RONA®-verbandblokken voorzien van Bio Bound: deze producten bevatten olifantsgras, een restproduct dat als vulmiddel wordt gebruikt in plaats van schaarse grondstoffen. Olifantsgras onderscheidt zich bovendien door een bovenmatige CO2-opname, waardoor deze uitvoering nog duurzamer is. De MKI-waarde van Bio Bound-producten ligt daarmee nog lager. Meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust!

Morssinkhof bestekservice

Met de bestekservice van Morssinkhof Infra stelt u in drie stappen een goede specificatie of bestektekst samen voor in een RAW- of STABU-bestek. Meer weten? Bekijk de bestekservice.

Aanvraagformulier

Monster aanvragen

Monster aanvragen