Ron Dekker

Ron Dekker

Accountmanager buitendienst

Ron is onze meest ervaren collega, hij werkt sinds 1989 bij Hemmer Beton, dat later Morssinkhof Infra werd. Samen met Tom en Esther vormt hij een sterk team in Noord-Oost Nederland.

Een mooi project dat Ron bijgebleven is, is de bestrating die we geleverd hebben bij het hoofdkantoor van de Gasunie in Groningen. Een week voor de officiële opening kreeg hij een rondleiding door dit zwaar beveiligde gebouw; een ervaring die hij als indrukwekkend beschrijft.

Trots is Ron op zijn twee kinderen, Lisa en Robin, en zijn eerste kleinzoon Noud. Voetbal is Rons grote passie, waarbij hij door de jaren heen verschillende rollen heeft vervuld, van speler tot voorzitter. Nu geniet hij vooral als supporter, zowel op het veld als in de kantine, waar hij veel vrienden heeft gemaakt. Gezelligheid is een van de belangrijkste dingen in Ron zijn leven, terrasjes, drankjes en etentjes maken het leven leuk. Ron hoopt nog veel jaren met plezier bij ons te werken en te genieten van het gezelschap van zijn collega’s en klanten.

Aanvraagformulier

Monster aanvragen

Monster aanvragen