Infra Inspiratiecentrum

Het expertisecentrum voor de grond-, weg- en waterbouw in het Twentse Hardenberg
Bent u benieuwd naar de veelzijdigheid van beton? Of wilt u meer informatie over de laatste innovaties en ontwikkelingen in onze sector? Breng dan eens een bezoek aan ons Infra Inspiratiecentrum en we informeren u graag over de vele mogelijkheden!

Het Infra Inspiratiecentrum in het Twentse Hardenberg is ons expertisecentrum voor de grond-, weg- en waterbouw. Hier laten we u niet alleen de vele creatieve opties zien qua kleurvariaties, speciale deklagen, structuren en formaten. We tonen u ook graag de laatste ontwikkelingen op het gebied van geluidsreductie, afwatering en energiebesparing. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan geluidsreducerende bermverharding, duurzame CO2-besparende bestrating, waterdoorlatende en waterpasserende bestrating en reflecterende en luminescerende verkeerselementen.

Op zoek naar een oplossing voor een specifiek project of probleem? Dan gaan we graag met u om tafel om mee te denken. Al vaker leidden bezoeken aan ons expertisecentrum tot producten die we klant- of projectspecifiek gemaakt hebben. U blij, wij blij!

Fabrieksbezoek

Benieuwd hoe al deze betonproducten geproduceerd worden? Combineer dan uw bezoek aan ons expertisecentrum met een bezoek aan onze naastgelegen betonfabriek!

Afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan het Infra Inspiratiecentrum (eventueel in combinatie met een bezoek aan onze fabriek)? Laat het ons weten en dan plannen we graag een afspraak met u.

Aanvraagformulier

Monster aanvragen

Monster aanvragen