Morssinkhof Industrie

Waarom Morssinkhof Industrie?

Ons nieuwe bedrijfsonderdeel is ontstaan door onze passie voor duurzaamheid en een vastberadenheid om oplossingen te bieden die zowel ecologisch als volhoudbaar verantwoord zijn.

Wanneer u voor Morssinkhof Industrie kiest, kiest u voor een partner die niet alleen uw visie deelt, maar ook de middelen en expertise heeft om deze te verwezenlijken.

Wij bieden oplossingen voor de volgende gebieden:

E-mobiliteit; meer dan 160 gangbare laadpaalfunderingen uit voorraad leverbaar

Het plaatsen van laadpalen draagt bij aan een groener imago.

Dit geldt zowel voor wisselstroom als gelijkstroom (DC en AC) laadpalen. Afhankelijk van de toepassing hebben wij een passende fundering. Kortom: er is geen laadpaal in Nederland, België of Luxemburg waarvoor wij geen laadpaalfundering (veelal uit voorraad) kunnen leveren.

Extra bijkomend voordeel is dat al onze laadpaalfunderingen zijn voorzien van de juiste aansluitingen en kabeldoorvoeringen, wat installeren snel en probleemloos maakt.

Betonnen fundamenten voor warmtepompen

Bij het opstellen op de grond is het belangrijk om een vlakke, stabiele en stevige ondergrond te kiezen, vrij van obstakels en met voldoende ruimte voor ventilatie. Wij leveren 3 pasklare oplossingen van duurzaam beton, die voor nagenoeg elke warmtepomp een stabiele ondergrond biedt. Snel en probleemloos te installeren.

Betonnen aanrijdbeveiligingen en beheren van verkeersstromen

De ideale oplossingen voor logistieke omgevingen of tankstations, maar ook ter bescherming van inritten, wasinstallaties, stellingen of panden. Probleemloos op maat aan te passen in uw eigen favoriete kleurstelling.

Uit voorraad leverbaar, van 1 tot meerdere stuks.

Tasiko®, de milieuvriendelijke 100% vloeistofdichte vloer

Als vloeistoffen niet in het milieu terecht mogen komen, dan is ons Tasiko® concept de ideale oplossing.

Denk bijvoorbeeld aan tankstations en autowasinstallaties. Maar ook zeer geschikt voor overslagstations of locaties waarbij sprake is van (chemische) vloeistoffen. Tasiko® is een alternatief ten opzichte van het storten van beton. Het uitharden van beton kost tijd en voordat de benodigde sterkte is bereikt kan er met ons Tasiko® concept al direct afgewerkt worden. Dit levert een behoorlijke tijdwinst op, en dat bespaart geld.

Het gaat niet alleen om wat we doen; het gaat ook om waarom we het doen.

Bij Morssinkhof Industrie geloven we in de kracht van samenwerken en in de impact die we samen kunnen hebben op de wereld om ons heen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we de grenzen verleggen van wat mogelijk is en een positieve verandering teweegbrengen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Aanvraagformulier

Monster aanvragen

Monster aanvragen