Nieuws van infra

Laat je informeren of inspireren door onze nieuwsartikelen

Whitepaper | Duurzaam hergebruik betonpuin - deel 2 van 3

Het doel van het hergebruik van beton is het terugdringen van primaire grondstoffen. De praktijk is daarbij weerbarstig, want vraag en aanbod matchen niet altijd met elkaar

Whitepaper | Duurzaam hergebruik betonpuin - deel 1 van 3

In maart 2022 hebben samenwerkende partijen in de betonsector besloten tot een Betonakkoord. Dit akkoord heeft tot doelstelling de betonsector versneld te laten verduurzamen.

De vele voordelen van de Strackstone+

Door de energiecrisis en de inflatie wordt het maken van de juiste keuze steeds belangrijker. Ook voor uw infraproject zoekt u een duurzame en oplossing. De Strackstone+ is zo’n oplossing: een door-en-door gekleurde betonstraatsteen.

Onze nieuwe grasbetonbrochure is uit! Lees alles over de voordelen.

Informeer jezelf over onze grasbetontegels. Veilig, geluidsarm en duurzaam: dat zijn zomaar drie belangrijke aspecten van onze grasbetontegels. Ze beschermen de weggebruiker, maar tegelijkertijd ook bermen en oevers.

Benieuwd wat we er in Losser van gebakken hebben?

Er was taart op 11 oktober. Speciaal gebakken om de samenwerking tussen de gemeente Losser en Morssinkhof Infra en Brinkman baksteencentrum in het zonnetje te zetten.

Morssinkhof Infra levert home based Bio Bound bestrating voor Intercity Hotel Hoofddorp

Op een steenworp afstand van Schiphol krijgt het meest duurzame en circulaire bedrijventerrein van Europa, Schiphol Trade Park, steeds meer vorm. Een van de nieuwste aanwinsten in dit gebied is het Intercity Hotel in Hoofddorp.

Morssinkhof Groep presenteert in samenwerking met Bio Bound circulaire en biobased betonproducten

Bio Bound betonproducten van Morssinkhof Groep zijn een uitstekend, duurzaam alternatief voor traditionele bestratingsmaterialen. Door de circulaire, biobased samenstelling is de footprint van Bio Bound producten fors lager.

Morssinkhof Groep leerbedrijf

Onze collega's Monique Daaleman, Jort Morsink, Sebastiaan Dijkman, Nick Loohuis, Rob van Asperen, Mark Kortstee, Luuk Borgerink, Ron Dekker, Jordy Groot, Esther Kemna en Mark Fransen kennen de spelregels op de bouwplaats.

Save the date: 5 en 6 oktober staan we op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht

Kom langs op 5 en/of 6 oktober en bezoek onze stand (nummer 4.5.31). U bent van harte welkom.

Bedankt voor uw aanvraag.

Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Monster aanvragen
{{ productInfo?.title }}
{{ productInfo?.subtitle }}

Bedankt voor het inschrijven, u krijgt een email om de inschijving te bevestigen.

Inschrijven nieuwsbrief