Maximaal ontwikkelen en maximaal plezier. Daar streven we naar bij Morssinkhof Groep.

12-11-2021

Maximaal ontwikkelen en maximaal plezier! Daar streven we naar bij Morssinkhof Groep, moederbedrijf van Morssinkhof Infra, Brinkman baksteencentrum, TuinVisie en Decor Son. Tijdens de training voor praktijkopleiders in de procestechniek hebben we dit zeker bereikt. Onze praktijkopleiders hebben tools en handvatten gekregen om (nieuwe) collega’s en leerlingen professioneel op te leiden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ervaren praktijkopleiders hun kennis en ervaring optimaal kunnen inzetten om nieuwe collega’s op te leiden. De training is op een enthousiaste en professionele verzorgd door Sharda König van Endoor (ROC van Twente).

Maximaal ontwikkelen en maximaal plezier. Daar streven we naar bij Morssinkhof Groep.
De kunst is om naar boven te halen wat mensen al weten. Dat is voor mij leren en een quote waar ik al ruim 21 jaar in geloof”, aldus Sharda. “De groep praktijkopleiders bij Morssinkhof Groep was een enthousiaste, nieuwsgierige en geïnteresseerde groep. Wat ik mooi vond te zien, was dat zij deze quote ook echt beleefden”.

Wij feliciteren Gerrit Wensink, Frank Scholten, Frank Bakker, Ger Philipsen, Peter Tijhuis, Herald Lucas en Raymond Bregonje met het behalen van hun certificaat!

Aanvraagformulier

Monster aanvragen

Monster aanvragen