Morssinkhof Groep leerbedrijf

26-09-2022

Morssinkhof Groep leerbedrijf

Onze collega’s Monique Daaleman, Jort Morsink, Sebastiaan Dijkman, Nick Loohuis, Rob van Asperen, Mark Kortstee, Luuk Borgerink, Ron Dekker, Jordy Groot, Esther Kemna en Mark Fransen kennen de spelregels op de bouwplaats.

Donderdag 14 juli en donderdag 22 september legden zij het VCA-examen af, nadat zij deze zomer de VCA-training volgden. Onze collega’s behaalden allemaal het VCA-certificaat, en daar zijn wij trots op! Veiligheid staat namelijk hoog in het vaandel bij Morssinkhof. Met deze training dragen wij bij aan een hoger veiligheidsbewustzijn, wat bijdraagt aan bewuster veilig handelen door onze collega’s.

VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en is door de bouwwereld in het leven geroepen om het aantal ongevallen op de bouwplaats te laten dalen. Onze collega’s komen regelmatig op (wegen)bouwplaatsen en zijn met het behalen van het VCA certificaat o.a. op de hoogte van de richtlijnen rondom ARBO–wetgeving, veilig gedrag, gevaarlijke werktuigen, persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidswetgeving, bedrijfshygiëne en ergonomie. Met het VCA-certificaat op zak, zetten wij onze collega’s met een gerust(er) hart in.

Gefeliciteerd collega’s, met het behalen van jullie VCA!

Aanvraagformulier

Monster aanvragen

Monster aanvragen