Over Ons

Morssinkhof Infra is producent en leverancier van een uitgebreid assortiment betonnen en gebakken producten voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij helpen gemeenten, architecten, projectontwikkelaars, voorschrijvers, aannemers en andere opdrachtgevers bij het vinden van de juiste materialen voor hun infraproject.

Betonnen én gebakken producten 

Al meer dan 120 jaar zijn wij fabrikant van betonnen producten voor de publieke ruimte. We bieden u een uitgebreid assortiment aan betonstraatstenen, betontegels, trottoirbanden, grasbetonblokken en diverse andere betonnen producten. 

Maar ook voor gebakken bestrating kunt u bij ons terecht. Onze zusteronderneming Brinkman baksteencentrum is namelijk leverancier van straatbakstenen. Zoekt u voor uw project zowel betonnen als gebakken producten? Dan zijn wij uw totaalleverancier!  

Op tijd geleverd, volgens afspraak 

Een leverancier van inframaterialen die met u meedenkt en uw bestelling op tijd kan leveren? Bij Morssinkhof Infra staan we bekend om onze flexibele logistieke planning. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelde producten op tijd en volgens afspraak geleverd krijgt.  

Klantspecifieke oplossingen 

Naast het leveren van ons standaard assortiment, gaan we graag met u om tafel voor creatieve oplossingen voor uw specifieke project, aansluitend bij het gewenste beeld en het beschikbare budget. Een bijzondere kleur of een afwijkend formaat? Onze designmanagers van Morssinkhof City Styling adviseren u graag over de mogelijkheden, zonder verplichting of commercieel belang.  

Korte lijnen, vaste contactpersonen 

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel of mail ons gerust. Als klant krijgt u bij ons een vaste contactpersoon, die u graag te woord staat. Dat geldt niet alleen als u vragen heeft over de benodigde producten, maar ook als er achteraf onverhoopt iets niet goed is. Bij ons kunt u rekenen op goede service: we doen wat we beloven. Bent u niet tevreden? Ook dan horen we graag van u. Zo bouwen we samen aan een goede relatie voor de lange termijn.

Aanvraagformulier

Monster aanvragen

Monster aanvragen