Terreininrichting Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede

Het Broek, Hengelo

De samenwerking is een gouden greep gebleken.

Het was van meet af aan duidelijk. De richting van het stramien van de pilaren van het gebouw diende te worden voortgezet in het in te richten terrein. Daarnaast bestond de uitdaging een routing van motorvoertuigen en langzaam verkeer te creëren, op een wijze dat er op werkelijk elk uur van de dag sprake zou zijn van uitgebalanceerd gebruik. De samenwerking tussen de opdrachtgever en juist deze landschapsarchitect en producent is een gouden greep gebleken.

Het doordachte en unieke plan van Poelmans Reesink landschapsarchitectuur vereiste namelijk maatvastheid van toe te passen bestratingsproducten.

Download referentieproject “Terreininrichting Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede”

Referentiefotografie

Toegepaste producten

Product: Strackstone 21 x 10.5 x 8 cm
Kleur: Antraciet, Wijnrood, Havanna en Oker

Product: Ecotop deklaagstenen 21 x 10,5 x 8 cm
Kleur: Wit

Contactpersoon

Meer weten over dit project?
Vind uw dichtbijzijnde contactpersoon via uw postcode.
 
demo-contact

Aanvraagformulier

Monster aanvragen

Monster aanvragen