Beton is c**l

Benieuwd hoe cool wij zijn? Neem nu de proef op de som

Beton is cool! Die conclusie durven we bij Morssinkhof Infra wel te trekken. Als smaakmaker in beton ontwikkelen en maken wij innovatieve en duurzame betonproducten. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan jouw leefomgeving. Zo verwerken we recyclebare kunststofvezels in onze afwateringsbanden. En passen we in steeds meer betonproducten biobased grondstoffen als miscanthus, maar ook betonpuingranulaat toe. We zijn dus lekker duurzaam bezig en leveren op die manier een belangrijke bijdrage aan het verder terugdringen van onze CO₂-uitstoot. Cool toch?

De smaak van beton

Als innovatief bedrijf verkennen we graag nieuwe grenzen. Dat doen we al bijna 125 jaar lang. Dag in, dag uit zijn we met beton bezig. Daarbij zoeken we voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om onze passie voor beton met jou te delen. Tijdens een brainstormsessie werd het idee geboren om de smaak van beton om te zetten in ijs. IJsproducent Van der Poel uit Hengelo, meerdere keren bekroond voor het ijs dat ze maken, wilde deze uitdaging wel met ons aangaan. Uit die samenwerking is betonijs ontstaan. In het begin is het even wennen, maar na een paar hapjes heb je de smaak te pakken.

Neem de proef op de som

We komen graag bij je langs, zodat je zelf de proef op de som kunt nemen. Terwijl jij geniet van ons betonijs, leggen onze smaakmakers in beton aan jou uit wat we allemaal voor je kunnen betekenen. We ontwikkelen en produceren innovatieve en duurzame oplossingen voor de infra- en tuinmarkt. Van betonstraatstenen voor de inrichting van straten en pleinen tot terrastegels voor de tuin. Maar ook infraproducten als betonbanden, betontegels en grasbeton. Wist je trouwens dat we in Nederland marktleider zijn in grasbeton? Dat komt omdat ons grasbeton duurzamer, veiliger, stiller en groener is dan bij de buren.

We doen er graag een schepje bovenop

Met onze betonproducten hebben we vandaag al een innovatieve oplossing voor morgen. We denken vooruit en houden ervan onze opdrachtgevers te verrassen. Dat houdt in dat we er vaak nog een extra schepje bovenop doen om tot een optimaal eindresultaat te komen. Ons betonijs is daarvan ook een mooi voorbeeld. Je verwacht het niet, maar je krijgt het wel. Loopt het water je al in de mond? Maak dan snel een afspraak met een van onze buitendienstmedewerkers. Die zijn ook heel erg cool.

Het betonijs valt in de smaak

We kunnen wel stellen dat ons betonijs erg enthousiast wordt ontvangen! Diverse klanten hebben al mogen ontdekken hoe cool ons beton is. Én het is echt zo, je moet er even aan wennen… Maar de smaak is heerlijk!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de knop hieronder en maak je afspraak om de smaak van beton te proeven.

 

Aanvraagformulier

Monster aanvragen

Monster aanvragen